Er du mellom 16 og 20 år og ønsker å bidra til å legge til rette for ferieaktiviteter for ungdom på Hadeland i sommerferien? Da må du søke sommerjobb hos oss!

Vi trenger ungdom som kan hjelpe oss med: 

  • BUA
  • UngHadeland medie crew
  • Unge arrangører

Jobbe i BUA

BUA Gran og BUA Lunner er våre bibliotek for sports- og friluftsutstyr, og dette kan man låne helt gratis. Vi ønsker at utstyret skal være tilgjengelig for innbyggerne våre gjennom hele sommerferien, og trenger derfor hjelp til å betjenes BUA i sommer.
Du bør ha litt kunnskap om sports- og friluftsutstyr, men det viktigste av alt er at du er serviceinnstilt og vil hjelpe kundene i BUA slik at de får en god opplevelse ved å komme å låne utstyr hos oss. Du kan lese mer om BUA Gran og BUA Lunner her.

Har du lyst til å være arrangør?

Har du hørt om Aktiv sommer?
UngHadeland tilbyr et bredt spekter av aktiviteter gjennom sommerferien som er en del av Aktiv sommer. Vi ønsker å legge til rette for en meningsfull fritid for barn og unge på Hadeland. TIdliger år har vi arrangert store konserter, turer til Tusenfryd, klatreparker, actioncamper, aktivitetscamp på Haugerstranda, crosscamp, workshops, Hadelandsmesterskap i døds og mye mer. Har du lyst til å være med som en av våre arrangører, både med planlegging og gjennomføring av aktivitetene? 

Foto, film og sosiale medier

UngHadeland har eget medie crew bestående av ungdom som markedsfører våre aktiviteter, tar bilder, film og jobber med sosiale medier. Mediecrewet reiser rundt på alle aktivitetene i sommerferien og dokumenterer hva som skjer. Er du interessert i film, foto, redigering og å jobbe med sosiale medier? Da er kanskje mediecrewet til UngHadeland noe for deg?

Hva ser vi etter hos deg?

Vi søker deg som er kreativ, utadvendt, ser muligheter og løsninger, er positivt innstilt, pliktoppfyllende og som liker å jobbe med andre mennesker. Du må ha lyst til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver og vi må kunne stole på deg. Noen ganger vil det være mye å gjøre og høyt arbeidstempo. 

Søknadsfrist er 15. mai

Send inn en søknad til oss innen 15. mai om du ønsker å bidra til å legge tilrette for en meningsfull sommerferie for barn og unge på Hadeland. 
Søknaden sendes til post@unghadeland.no.

Har du spørsmål om sommerjobb for ungdom?

Ta kontakt med Kenneth Rønningen på telefon 99 33 54 64 eller mail.