Program

Jevnaker motorklubb arrangerer åpen dag for barn og ungdom fra 5 år og oppover på motocrossbanen på Bergermoen lørdag 24. juni! (må ha fylt 5 år og kunne sykle for å få lov å kjøre motocross).

Arrangementet varer fra 10.00 (møt opp presis, felles info og oppdeling av grupper) og avsluttes klokken 16.00. Det blir god tid til å prøvekjøre med ulike øvelser tilpasset alle, og dagen avsluttes med en morsom konkurranse!

Klubben har sikkerhetsutstyr og sykler til utleie, mer info om hva det kan være lurt å ha på og ta med kommer etter påmelding!

Påmelding

For å melde deg på må du senest 17. juni:

1. Opprette en profil på minidrett.no hvis du ikke allerede har en profil. Nye profiler må opprettes av en foresatt for alle under 15 år.

2. Melde deg inn i Jevnaker motorklubb (trykk "bli medlem" og søk opp Jevnaker motorklubb)

3. Send e-post til geir.rolstad@gmail.com med tittel «kom og prøv 24.juni».

Klubben vil da gjøre en samlet registrering av lisens hos Norges Motorsportforbund slik at du har godkjent forsikring for å kjøre på bane denne dagen.

OBS begrenset til 30 plasser!

Pris

Det er en egenandel på kr. 100,- for denne aktiviteten. Deltakeravgiften dekker forsikring.

Om du ikke har eget utstyr vil det være mulig å leie dette.

Transport

Bergermoen industripark ligger ved Jevnaker. Det er begrenset med offentlig transport. Skulle transport være et hinder, så kan du skrive til post@kulturhadeland.no for å melde din interesse for samkjøring eller andre alternativer.