Program

Når: 28. juni kl. 10.00 – 16.30 (halv dag glass, halv dag tekstil)

Hvor: Kunstbruket Grua (gangavstand fra Kiwi Grua)

Målgruppe: Ungdom fra 13 – 20 år. Maks. antall plasser: 12 stk.

Instruktører: Frøydis Samuelsson er en erfaren glasskunstner som har holdt kurs for barn, ungdom og voksne. Med seg har hun den unge og allsidige kunstneren Liv-Anita Samuelsson.

Hva lærer du:

  • Hvordan du lager glasskunst
  • Hvordan du kan (gjen-)bruke og pynte tekstiler som t-skjorte, veske, putetrekk, stoffsko m.v. slik at de får et kult og personlig preg

Dine forutsetninger:

  • Du må være interessert i å lage noe med hendene dine
  • Du må ha med deg noe av lyst tekstil som kan jobbes med i tekstil-workshopen

Invitasjon til å delta på Come Alives prosjekt «This is me!»

Foreningen Come Alive på Hadeland skal gjennom sommeren og høsten ha et stort prosjekt for ungdom på Hadeland og Nittedal. Det heter «This is me» - kulturmønstring for ung mental helse. Kunst-workshopene er en del av dette prosjektet. Vi ønsker å bruke det som lages under workshopene videre i en kulturmønstring med utstilling og forestilling på Hadeland og i Nittedal helgen 13. og 14.10.23. Vi inviterer alle deltakere på kunst-workshopene til å være med videre i prosjektet. Her vil du møte andre ungdommer med interesse for kunst og kultur. Vi jobber sammen om en storslagen opplevelse for deltakere og publikum i oktober!

Pris

Det er gratis å delta på denne aktiviteten!

Transport

Kunstbruket Grua ligger ved Kiwi på Grua, kort vei fra offentlig buss og tog. Skulle likevel transport være et hinder, så kan du skrive til post@kulturhadeland.no for å melde din interesse for samkjøring eller andre alternativer.