Friluftshuben vil bugne av nytt sports- og friluftsutstyr som du kan låne helt gratis. I tillegg skal Friluftshuben være et sted å møtes og et sted hvor man kan ta del i ulike aktiviteter og arrangementer, både for den friluftsinteresserte - og for andre!  

Hva er Friluftshuben

UngHadeland, DNT Hadeland og Mine Opplevelser er initiativtakerne bak Friluftshuben. Sammen representerer vi engasjement, kunnskap, erfaring og inspirasjon som skal bidra til gode opplevelser og fellesskap på fritiden for barn og unge og deres familier.

Ny BUA-avdeling

I Friluftshuben skal UngHadeland etablere en helt ny BUA avdeling på Harestua. Dette blir den 3. BUA avdelingen i UngHadeland-regi. 
Her kan du komme å låne helt nytt sports- og friluftsutstyr helt gratis. Det er også mulig å være med oss å jobbe i BUA eller hjelpe oss i verkstedet. 
I tillegg skal huben være en møteplass, et sted du kan oppsøke når du har lyst til å drive med ulike aktiviteter, både alene og sammen med andre og Friluftshuben skal også være utgangspunktet for masse ulike aktiviteter og arrangementer. 

Hvor finner du oss?

Friluftshuben blir å finne i Sagparken på Harestua, nærmere bestemt Vannebos veg 205, 2743 Harestua.

Friluftshuben + grønn fredag = sant

Fredag 1. desember får du muligheten til en sniktitt i Friluftshuben sine lokaler. Fra klokka 12-18 arrangerer DNT Hadeland, sammen med flere grønn fredag i våre lokaler. Du kan lese mer om arrangementet på vår facebook-side. Denne dagen kan du kjøpe, selge og få reparert brukt utstyr og klær i lokalene i Sagparken. 

  • Du kan levere klær og utstyr i Friluftshuben torsdag 30. november fra kl. 18.00 eller fredag 1. desember fram til klokka 11.00.
  • Lokalene er åpne fredag 1. desember fra 12-18 for kjøp, salg og reparasjon.

Vi gleder oss til å åpne 

Takk til Sparebankstiftelsen

Stor takk til Sparebank 1-stiftelsen Jevnaker, Lunner, Nittedal som  med tilskuddsmidler til prosjektet gjør drømmen om Friluftshuben til virkelighet - til glede for barn, unge og deres familier på Hadeland!