Program

Lørdag 7. oktober klokken 12.00 går startskuddet for 24 timer med gaming i klubbhuset til Moen Sportsklubb (Sittpåsletta). Vi åpner opp for rigging fra klokken 10.00. Vi rigger klart for at inntil 40 gamere kan delta på arrangementet. Arrangementet er et samarbeid mellom UngHadeland og Moen E-sport (les mer om Moen Sportsklubb - Esports - Hadelands tøffeste E-sportsklubb her).

Det blir musikk og live-streaming av LAN-et, og selvsagt turneringer utover kvelden og natten. Arrangementet varer til søndag kl 12.00.

Påmelding

For å melde deg på må du fylle ut skjemaet øverst på denne siden. 

Åpent for alle fra 4. trinn og oppover.

Ta med deg PC, lang nettkabel og lang skjøteledning. Du kan også ta med deg gamingstol om du ønsker det. 

LAN-et varer i 24 timer, og det er anbefalt at de yngste får minimum 4 timer eller mer søvn/hvile. Det er muligheter for å sove i et stille rom, evt om du reiser hjem. Det er viktig at arrangør får beskjed i tilfelle. 

Det vil være live-streaming av arrangementet. Dersom du ikke ønsker at du/ditt barn blir tatt bilde av/streames må vi få beskjed om dette. 

Kontaktpersoner:

Stian Lervåg, Moen E-sport - telefon: 46 90 70 88

Pris

Du trenger ikke være medlem av Moen E-sport for å melde deg på. Arrangementet er åpent for alle!

Det koster 250 kroner å delta. Påmeldingen er bindende og penger vil ikke bli refundert om du er påmeldt og ikke møter opp.

Det serveres middag, nattmat og frokost som inngår i påmeldingsavgiften. 

Åpen kiosk

Vi har fått spons fra lokale dagligvarekjeder (SPAR Brandbu, SPAR Gran, Kiwi Gran, Kiwi Brandbu, Rema 1000 og Dollarstore)Mineralvann koster kr 12, energidrikk kr 20. Det vil selvsagt også være mulig å kjøpe snacks og varme måltider.