Program

UngHadeland arrangerer Hadelands mesterskap i døds på Svea badestrand for femte gang. Konkurransen er spenningsfull og artig både for tilskuere og påmeldte! Tilskuere er hjertelig velkommen til å se på showet, grille og bade. Vi setter ut oppblåsbare flamingoer i vannet, fyrer opp grillen og serverer et forrykende dødseshow for alle som tar turen.

 

Påmelding

Påmeldingsskjema til Hadelandsmesterskap i døds finner du her.

Dødsing går ut på å være så tøff så mulig ved å slenge seg ut av stupetårnet og lande i en reke med magen mot vannet.

Du kan selv velge mellom å dødse fra 4 meter og 7 meter. Hvis du velger å dødse fra 4 meter vil du bare konkurrere mot de som også dødser fra 4 meter. (Det samme gjelder fra 7). Det blir egen jente- og gutteklasse.

I dødsekonkurransen på Svea skal påmeldte hoppe to hopp; et klassisk døds og et fristil-døds. Deltakere med høyest sammenlagt poengsum går videre til finalen der poengene nulles ut, og vi avgjør hvem som tar tittelen: Hadelands beste dødser!

Hvis du kommer på dagen den 5. august kan du etteranmeldes fra klokken 12.00 - 13.15.

Konkurransestart er klokken 13.30.

Klikk her for Vilkår for deltakelse i Hadelandsmesterskap i døds.
Dette dokumentet må underskrives før konkurransestart. Det er mulig å fylle ut disse skjemaene på stedet.

Å hoppe fra 7 meteren krever at du har fylt 12 år.
 

4 meteren har ingen nedre aldersgrense.

Dersom du er under 18 år må du ha underskrift av en foresatt som sier at du kan delta i konkurransen. (Grunnen til dette er at UngHadeland ikke er ansvarlige om det skulle skje noe)

Pris

Arrangementet er gratis for både deltakere og publikum.

Transport

Svea ligger et stykke fra f.eks. Grua og det vil være begrenset med parkeringsmuligheter. Om du ønsker å være med på buss fra Grua, skriv til post@kulturhadeland.no.